Добре дошли в нашия магазин!
Вашият онлайн шоурум
Категории

0

Начало Статии

Статии

Лазерен нивелир – кои са неговите основни преимущества?

Лазерен нивелир – кои са неговите основни преимущества?

Лазерен нивелир е измервателен уред, чиято употреба се свързва най-вече с няколко приложения – изграждане на равна повърхност, следене на ниво и полагане на подова настилка. Той е много полезен в строителството, тъй като дава възможност за постигане на максимални нива на прецизност в рамките на всяка една дейност. В днешната статия от блога на Etools ще изведем основните преимущества, които вие като потребители бихте получили от използването на лазерен нивелир:

Прочети още →

3 причини да закупите акумулаторен ъглошлайф

Ъглошлайфът е сред най-необходимите и използвани инструменти както в бита, така и в професионалната практика. Той служи най-вече за рязане и шлифоване на метал, като с негова помощ би могло да се извърши успешно обработване на различни типове метални повърхности. През последните години особено популярни на пазара станаха моделите акумулаторен ъглошлайф. Както подсказва и наименованието им, те нямат нужда от електрическо захранване, а работят с помощта на акумулаторна батерия. Ето няколко основателни причини да заложите на акумулаторен ъглошлайф, вместо на стандартния такъв:

Прочети още →

Кои са основните разлики между професионалните и домашните модели винтоверт?

Винтовертът е инструмент, който играе главна роля в дейностите по отвиване и завиване на винтове, както и по пробиване на дупки в различни повърхности. Той далеч не е използван само и единствено в работата на професионални майстори, дърводелци и други подобни специалисти. На винтоверт залагат много хора и в своя бит и ежедневие – когато правят ремонти или дребни промени в интериора на дома си например. Има обаче съществени разлики в характеристиките на професионалните и домашните модели винтоверт. Ето кои са основните сред тези разлики:

Прочети още →

Какви са преимуществата от използването на водоструйка?

Водоструйката е уред, използван за качествено и ефективно почистване на замърсени повърхности. Тя изстрелва струя вода под налягане, благодарение на която се отстраняват дори засъхналите мръсотии. Употребата на артикулите от категория „Водоструйка“ се разширява значително напоследък, особено когато става въпрос за битови приложения. Това се дължи на множеството преимущества, които този тип уреди предоставят в процеса на почистване. По-надолу ще изведем накратко въпросните преимущества, правещи инвестицията във водоструйка повече от добра идея.

Прочети още →

Значението на мотофрезите – 3 ползи от дейността по фрезоване на почва

Мотофрезите са сред най-често използваните земеделски машини. Те служат за фрезоване на вече изораната почва. Посредством мотофрезите останалите едри буци пръст се раздробяват на множество по-малки такива. Истината е, че дейността по фрезоване е много важна в земеделието и има пряко отношение към гарантирането на добра реколта. В следващите редове ще изведем три основни ползи от употребата на мотофрези:

Прочети още →

DeWALT – иновациите, които спечелиха доверието на потребители по цял свят

DeWALT е сред водещите глобални марки за производство на професионални електрически инструменти и аксесоари. С почти един век история и традиции, американският бранд непрекъснато разширява продуктовата си гама. Продуктова гама, която понастоящем включва винтоверти, ъглошлайфи, перфоратори, лазерни нивелири и още редица типове артикули. Може би най-важната причина, благодарение на която успехът непрестанно следва марката DeWALT за толкова дълъг период от време, са постоянните иновации в нейните уреди и инструменти. Компанията отделя значителни средства за проучвания, модернизации, иновативни функции и технологии, с които да подобри и усъвършенства своите продукти. В следващите редове ще ви представим съвсем накратко някои от значимите иновации на електрически инструменти DeWALT, носещи максимална добавена стойност за клиента.

Прочети още →

Гайковерт – как да се грижите за уреда и за самите себе си?

Гайковертът е сред най-популярните електрически инструменти в днешно време. Както подсказва и наименованието му, неговото основно приложение е свързано със завиването и развиването на гайки. От гайковерт има нужда както в строителството и промишлеността, така и в нормалното ежедневие и бит на хората. Независимо в каква среда ще го използвате обаче, трябва да следвате няколко правила при употребата на гайковерт. Правила, благодарение на които ще гарантирате  съхраняването на отличното състояние и функционалност на уреда, и своята лична сигурност и безопасност. Ето точно какво имаме предвид:

Прочети още →

3 причини да си закупите гедоре

Думата „гедоре“ става все по-широко разпространена и на българския пазар през последните години. Тя се използва за комплект от инструменти, които в своята съвкупност биха могли да служат за най-различни професионални и битови приложения. В зависимост от конкретния тип гедоре, е възможно в отделните комплекти да има значими вариации по отношение на наличните инструменти. Тези, които обаче са тясно свързани с категорията и би трябвало да се съдържат във всяко едно гедоре, са вложките и тесчотката. Оттам нататък в зависимост от своите нужди и изисквания, е възможно да си изберете гедоре с отвертки, клещи, макетно ножче, ролетка и т.н. В следващите редове ще ви дадем няколко основателни причини, поради които закупуването на гедоре е добра идея за вас:

Прочети още →

3 ситуации, в които ще ви бъде необходим генератор за ток

Генератор за ток е машина, която се използва за задоволяване на нуждите от електрическа енергия в индустрията и бита. Нейният механизъм на работа позволява преобразуването на механичната енергия в електрическа такава. На пазара се предлага богата и разнообразна гама от уреди в категорията, като основните видове генератор за ток са дизеловият и бензиновият (според използваното гориво), както и инверторният, монофазният и трифазният (според произвеждания ток). В следващите редове ще ви представим 3 често срещани ситуации, в които е необходима употребата на генератор за ток:

Прочети още →

Марката Райдер – кои са нейните серии и с какво се отличават?

Райдер е най-популярната и утвърдена българска марка за електрически инструменти. За повече от 20 години на пазара, тя достига до все по-широк кръг от потребители, благодарение на своята богата и разнообразна продуктова гама. Продуктова гама, включваща както професионални инструменти с редица функционалности и иновации, така и уреди за домашна употреба, които се предлагат на достъпни за средностатистическия потребител цени. В следващите редове ще разберете малко повече за отделните серии продукти от марката Райдер – кои са те, за какъв тип потребители са предназначени и с какви характеристики се отличават инструментите, попадащи в тях.

Прочети още →
Страница 1 от 3
«1 2 3»

Нови продукти