Добре дошли в нашия магазин!
Вашият онлайн шоурум
Категории

0

Вижте всички статии

3 причини да закупите акумулаторен ъглошлайф

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Ъглошлайфът е сред най-необходимите и използвани инструменти както в бита, така и в професионалната практика. Той служи най-вече за рязане и шлифоване на метал, като с негова помощ би могло да се извърши успешно обработване на различни типове метални повърхности. През последните години особено популярни на пазара станаха моделите акумулаторен ъглошлайф. Както подсказва и наименованието им, те нямат нужда от електрическо захранване, а работят с помощта на акумулаторна батерия. Ето няколко основателни причини да заложите на акумулаторен ъглошлайф, вместо на стандартния такъв:


Акумулаторен ъглошлайф: Работите на места, където липсва електрическо захранване

Акумулаторен ъглошлайф 1
Makita GA5030R Ъглошлайф 720 W, 125 мм

Да, все още се срещат такива места. Като например отдалечени строителни площадки, вили, дворове, земеделски площи и т.н. Благодарение на закупения акумулаторен ъглошлайф, ще бъдете доста по-гъвкави по отношение изпълнението на професионалните задължения или личните си ангажименти. Дори на съответната локация да липсва електрическо захранване, вашият акумулаторен ъглошлайф ще ви позволи да си свършите прецизно и навременно работата. Най-хубавото е, че новите модели акумулаторен ъглошлайф разполагат с достатъчно добри батерии, които са способни да издържат часове наред, без да се налага да се прави зареждане.

 


Акумулаторен ъглошлайф: Работите с много други хора

Натрупването на много хора е сериозен проблем, когато става въпрос за извършването на строителни или индустриални дейности. В подобна ситуация кабелите се превръщат в особена пречка, тъй като могат да доведат до спъвания, наранявания и неприятни инциденти по време на работа. За да си спестите такива неща, ви препоръчваме да заложите на акумулаторен ъглошлайф. Употребата му ще означава намаляване на кабелите, разположени в пространството наоколо, и повече безопасност за вас и вашите колеги.


Акумулаторен ъглошлайф: Държите на своя комфорт при работа

Акумулаторен ъглошлайф 2
Ъглошлайф RAIDER RD-AG49, 600 W, ф115 мм

Новите модели акумулаторен ъглошлайф са изключително леки и компактни. Те ще ви позволят да работите точно в позицията на тялото, която ви е най-удобна, без да се получава претоварване. Комфортът е много важен на работното място, тъй като често се налага да се работи с даден инструмент часове наред. Заложете на акумулаторен ъглошлайф, за да си осигурите този комфорт и да не се чувствате напълно съсипани физически в края на деня.

 

В онлайн магазина на Etools.bg ще откриете качествени модели акумулаторен ъглошлайф, принадлежащи към каталозите на някои от най-добрите и реномирани производители в световен мащаб. Модели акумулаторен ъглошлайф, които се предлагат на максимално конкурентни и достъпни за българския пазар цени. Ако имате нужда от професионална помощ и консултация относно избора на подходящия за вашите нужди акумулаторен ъглошлайф, не се колебайте да се свържете със служителите ни – те с радост ще отговорят на всичките ви въпроси!     


Акумулаторен ъглошлайф: Работите на места, където липсва електрическо захранване
Акумулаторен ъглошлайф: Работите с много други хора
Акумулаторен ъглошлайф: Държите на своя комфорт при работа

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари