Добре дошли в нашия магазин!
Вашият онлайн шоурум
Категории

0

Начало Марки

Марки

«1»
продукти

MAKITA

Корпорация МАКИТА се нарежда сред най-опитните и авторитетни производители на професионални инструменти в целия свят. В световен мащаб МАКИТА е най-големият производител на акумулаторни инструменти. Общият брой на инструментите, произведени в цял свят, варира около 10 милиона броя годишно, а в предлаганата продуктова гама от машини има повече от 1000 модела.
продукти

CROWN

Електроинструменти CROWN CROWN е един от водещите производители на електроинструменти в Китай. Притежава 4 собствени завода в които се произвеждат над 90% от продуктовото портфолио на компанията. CROWN успешно прилагат така наречената TPS система (Toyota Production System) за управление на производството.

44
продукти
466
продукти
465
продукти
680
продукти
654
продукти
27
продукти

CMT

320
продукти
0
продукти
525
продукти
1
продукти
0
продукти

DAEWOO

Устойчиво производство Фабриките на DAEWOO произвеждат изделия, които отговарят на стандартите за качество и изискванията за безопасност на Европейския съюз, използвайки процеси, безопасни за околната среда. Екип от висококвалифицирани инженери и дизайнери на DAEWOO контролира всички процеси при производството на продукцията - от подбор на материали до ергономичен дизайн за потребителите. Продуктите DAEWOO са проектирани за дълга употреба, ефикасност и улеснено ползване. Внимателно проектираните компоненти и ясните инструкции за работа улесняват клиентите по време употребата на продуктите с марката DAEWOO.

193
продукти
13
продукти
311
продукти
102
продукти
582
продукти

SCHEPPACH

Инструменти и оборудване на немската марка Scheppach

340
продукти

TROY

TROY Ръчни инструменти - Електрически инструменти. Troy е една от нашите собствени марки, с тенденция за постоянно разширяване гамата произвеждани електрически и ръчни и инструменти. Машините и инструментите са сертифицирани от признатите институти и органи с CE, GS, RoHS и т.н.

193
продукти

B.MANNESMANN

Ръчни инструменти - Електрически инструменти

401
продукти

BATAVIA

BATAVIA - машини, инструменти и асесоари - акумулаторни ножици, циркулярни триони, телескопични стълби, мултифункционална работна масса и стълба, заточващи машини.

57
продукти

STARKMANN

Инструменти STARKMANN
0
продукти

WERT

Електрически инструменти - Ръчни инструменти Wert
73
продукти

MAKALON

Марката Makalon обхваща няколко продуктови направления: Електрически ключове и контакти, разклонители и удължители, отоплителни уреди, вентилатори за баня, продуктите с тази марка са известни с конкурентните си цени и предлаганото добро качество.

2
продукти
218
продукти

TOPMASTER

Въведена през 2001 г. марка Topmaster Professional за кратко време става лидер на пазара на ръчни инструменти в България. С повече от 1000 артикула днес тя е добре позната в Македония, Румъния, Косово, Гърция, Грузия, Сърбия, страните от Близкия изток и Африка. Продуктите на Topmaster Professional се характеризират с отлично качество, надеждност и иновация по отношение на дизайн и функционалност. Качеството на инструментите с марка Topmaster Professional е потвърдено с GS сертификати на организацията TUV. Всички продукти са защитени с гаранция за дефекти при правилна употреба.

308
продукти

TOPGARDEN

Марката TopGarden е наложена на българския пазар през 2005 година и до днес се е утвърдила с продуктите си, доброто качество, ергономичен дизайн и приятна естетика. Благодарение на вас ние разширявахме гамата си продукти ежегодно, за да ви осигурим максимално разнообразие. То в комбинация с нашата постоянна професионална подкрепа е пътят към вашата удовлетвореност.

41
продукти

TOPSTRONG

Лансирана на пазара през 2006 г., TopStrong непрестанно се утвърждава като символ на постигната максимална хармония и баланс между качество и практична цена на гама хоби инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария. В гамата на TopStrong се включват и изключително удобните и практични предпазни средства, работно облекло, обувки и дъждобрани – всички с високо качество и в пълно съответствие с изискванията на Европейските норми и директиви.

0
продукти
71
продукти
1
продукти

BMI

31
продукти
1
продукти
11
продукти
159
продукти
0
продукти
4
продукти
81
продукти

GEFO

Тестер за антифриз - електролит

4
продукти

GENERAL PIPE CLEANERS

Машини и ръчни инструменти за почистване на канали, консумативи и аксесоари с марката GENERAL Pipe Cleaners

9
продукти
14
продукти
0
продукти

HONDA

Honda е международно призната за своя опит и е лидер в разработването и производството на широка гама продукти, които съдържат високо ефективни технологии на вътрешното горене, като се започне от малки двигатели - професионални и за общи цели, коли и специални спортове. Всички маркови и световно известни производители на лека строителна механизация и строителна техника предпочитат двигателите на Honda заради тяхната издръжливост, лесна поддръжка и наличната дилърска мрежа за резервни части.
106
продукти
12
продукти
1
продукти
1
продукти
127
продукти

KONEKTO

Марката KONEKTO предлага висококачествени разклонители, удължители, макари и адаптори.

21
продукти

LIMEX

Altrad Limex е компания, занимаваща се с производство и продажба на малки строителни машини: бетонобъркачки, градински колички, транспортни колички и др. През последните 10 години, компанията Altrad Limex стана признатa за качеството си дори и извън границите на Хърватска

5
продукти
72
продукти
9
продукти
7
продукти

STS

STS е основана през 2007 г. с идеята да работи в сътрудничество с италианския партньор STP от Милано, за да започне производството на алуминиеви стълби и скелета. В производствената програма има три продуктови линии: Професионални стълби, предназначени за професионална употреба, Hobby стълба, предназначена за употреба ''Направи си сам'' и Битови стълби, предназначени за домашна употреба.

0
продукти

TELWIN

За повече от 50 години TELWIN е световен лидер в производството на машини за заваряване, рязане и зарядни устройства. И "присъства във всички пет континента на повече от 100 пазара, с обхват от продукти, които нямат аналог на пазара, посветени на всички индустрии, от автомобилната индустрия, корабостроене, военноморски, до всички професионални сектори. Telwin означава авангардни решения, иновативни, технологично напреднали, които подобряват производителността, оптимизиране на времето за реакция, минимизиране на оперативните разходи - винаги гарантира висока производителност при всякакви условия на работа.

37
продукти
173
продукти
24
продукти
41
продукти
33
продукти
7
продукти
36
продукти
1
продукти
34
продукти
4
продукти
15
продукти
87
продукти

GARDENA

С централа в Улм, Германия, GARDENA е предпочитаната марка за милиони собственици на домове и градини по света, когато става дума за грижа за градината. Това е така, тъй като GARDENA предлага пълна гама от всичко необходимо – без значение дали става дума за напоителни системи, помпи, градински езерца, грижа за моравата, грижа за дървета и храсти, градински инструменти или култивиране на почвата. Днес GARDENA е водещата марка за висококачествени градински инструменти в Европа и се предлага в повече от 80 страни по целия свят. Ние влагаме емоция, за да отговорим на нуждите на хората, които гледат на своята градина като на място за живеене близо до природата и място за здравословен живот, почивка и забавление.

Постоянен успех

От своето основаване през 1961 г. досега GARDENA се разви от малка търговска компания за градинарски инструменти до световно признат производител на интелигентни продукти и системи за грижа за градината едва в рамките на няколко десетилетия. Първият пробив идва с въвеждането на системата Original GARDENA System през 1968 г. Идеята да предложим системни решения беше продължена през следващите няколко десетилетия с GARDENA combisystem (1977 г.), GARDENA accu-system V12, GARDENA Sprinklersystem и GARDENA Micro-Drip-System (всички през 1990 г.). Научете повече за крайъгълните камъни на развитието на продуктите в историята на GARDENA. Тайната на успеха винаги се крие в огромната иновативна сила на марката, както и постоянната политика на продажби и маркетинг.

Член на Husqvarna Group

От 2007 г. GARDENA е член на Husqvarna Group и – освен самата Husqvarna и McCulloch – една от техните основни глобални потребителски марки.

608
продукти
2
продукти
388
продукти
19
продукти
20
продукти
75
продукти
74
продукти
1
продукти
7
продукти

DAB

129
продукти
173
продукти
70
продукти

FEMI S.p.A.

Компания, изграждана повече от 50 години, съпътствани от бурно развитие и иновации

Производител на лентоотрезни машини за метал, Настолни циркулярни триони за дърво и богата гама от индустриални шмиргели.

 

FEMI “A World of Performance” 

9
продукти
431
продукти
14
продукти
15
продукти
30
продукти
13
продукти
53
продукти
60
продукти
0
продукти
5
продукти

NEO

1
продукти
0
продукти
381
продукти
152
продукти
3
продукти
25
продукти
0
продукти
53
продукти
55
продукти
0
продукти
160
продукти

VIKING

Viking е Австралийска фирма, собственост на STIHL. Първокласна марка, която отговаря на изискванията и на най-взискателните градинари. Производител на градинска техника - моторни и електрически косачки, тримери, градински дробилки и други.

1
продукти
60
продукти

GMC

Инструментите на GMC включват най-новата технология в съвременния дизайн и материали.

Оборудвани с иновационни и безопасни функции, те придават усъвършенствани умения и техники за обновяване, иновации и създаване на леснодостъпен за потребителя начин.
Global Machinery Company (GMC) е съвместно излъчвана за доставка на иновативни и изключително хладни продукти за електроинструменти.
Oснована през 1997 г. в Австралия, GMC е имала феноменален ръст и сега предлага широка гама от инструменти, представящи продукти, които надхвърлят очакванията в широк спектър от дисциплини за дома, работилницата и обекта. GMC разбира какво е необходимо, за да може предизвикателните задачи да бъдат достигнати. Чрез използването на най-новите налични технологии, GMC постоянно произвежда инструменти, които предлагат отлично предимство на производителността и безопасността. Предлагани на международен пазар, инструментите на GMC се произвеждат с помощта на висококачествени материали, съвременни производствени техники и чрез вграждане в съвременния дизайн. Накратко, всеки инструмент на GMC е пълен с иновации и начело на желанието на потребителите.

1
продукти

BENCH DOG

http://www.benchdog.eu/

7
продукти
323
продукти
26
продукти
648
продукти
6
продукти
4
продукти
94
продукти
8
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
232
продукти
17
продукти
51
продукти

MTD

72
продукти
0
продукти
73
продукти
3
продукти
32
продукти

OMS

1
продукти
0
продукти
0
продукти
16
продукти
0
продукти
4
продукти
0
продукти
1
продукти
0
продукти
1
продукти
0
продукти
12
продукти
0
продукти

HBM

820
продукти
4
продукти
4
продукти
1
продукти
0
продукти
8
продукти
0
продукти

MN

2
продукти
1
продукти

OX

0
продукти
2
продукти
1
продукти
0
продукти
47
продукти
123
продукти

MEGGER

Измервателна апаратура MEGGER

Вече 120 години Megger и фирмите, на които той е наследник, разработват и произвеждат за електроинженерите портативни прибори за изпитвания и измервания. Днес, с помощта на цифровата електроника и революционни компоненти, Megger продължава своята мисия да улеснява работата Ви, като разработва по-мощни и безопасни тестери, които са леки за пренасяне, удобни за хващане и по-лесни за използване.

3
продукти
19
продукти
0
продукти
1
продукти
5
продукти
14
продукти
3
продукти
38
продукти
75
продукти
0
продукти

BERTOLINI

Първите косачки представляват истинска революция в селското стопанство по това време, както с огромния си производствен капацитет, така и с чувствителното подобряване на живота на фермерите, на които вече не се налагало да прекарват дълги изморителни дни в ръчно косене. Машините на конкурентите имали странично разположен двигател и седалка за шофьора, за да предотвратят стъпването по окосената трева. И тук отново се появява иновацията, Бертолини проучва разпределението на теглото и обемите и успява да постави двигателя централно, без това да възпрепятства правилното събиране на сеното. Така машината е по-стабилна и става идеална за косене на хълмисти терени. С 25% ръст годишно косачките на Bertolini завладяват Европа и света. През годините '74 / '75 производството на тези машини достига 10 000 единици годишно.
През 70-те години Bertolini се развива значително, като открива офиси, фабрики и търговски обекти и в чужбина. Това са годините на Bertolini Франция и на Bertolini Испания. Марката става нарицателно и дори до днес, в Испания, се казва "Бертолина", вместо косачка

9
продукти
71
продукти
6
продукти
2
продукти

B G

4
продукти

BLS

25
продукти
25
продукти
30
продукти
25
продукти
21
продукти
5
продукти
5
продукти
2
продукти
69
продукти
23
продукти
11
продукти
12
продукти
6
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
5
продукти
3
продукти
2
продукти
4
продукти

AGM

1
продукти

ASP

1
продукти
559
продукти
3
продукти
0
продукти
34
продукти
58
продукти
4
продукти
11
продукти
20
продукти
296
продукти

TMB

68
продукти

EP

0
продукти
1
продукти

UN

0
продукти
121
продукти
0
продукти
63
продукти
4
продукти

BBQ

38
продукти
1
продукти
43
продукти
175
продукти
0
продукти
2
продукти
6
продукти
40
продукти
331
продукти
12
продукти
9
продукти
34
продукти
1
продукти
34
продукти

KBT

0
продукти
82
продукти
0
продукти
0
продукти
18
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
12
продукти
9
продукти
0
продукти

AEG

29
продукти
3
продукти
0
продукти

FZO

2
продукти
1
продукти
2
продукти
1
продукти
12
продукти
1
продукти
1
продукти
1
продукти
2
продукти
23
продукти

KWB

88
продукти
20
продукти
13
продукти
2
продукти
0
продукти
0
продукти
57
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
1
продукти
2
продукти
46
продукти
6
продукти
7
продукти
29
продукти
3
продукти
9
продукти
25
продукти
2
продукти
2
продукти
449
продукти
24
продукти
20
продукти
0
продукти
23
продукти
11
продукти
187
продукти
78
продукти
50
продукти
314
продукти
29
продукти

CAT

52
продукти
97
продукти
0
продукти
1
продукти
8
продукти
3
продукти
1
продукти
1
продукти

IBO

210
продукти
95
продукти
210
продукти
34
продукти
0
продукти
158
продукти
10
продукти
22
продукти
8
продукти
2
продукти