Добре дошли в нашия магазин!
Вашият онлайн шоурум
Категории

0

Начало Марки

Марки

«1»

MAKITA

Корпорация МАКИТА се нарежда сред най-опитните и авторитетни производители на професионални инструменти в целия свят. В световен мащаб МАКИТА е най-големият производител на акумулаторни инструменти. Общият брой на инструментите, произведени в цял свят, варира около 10 милиона броя годишно, а в предлаганата продуктова гама от машини има повече от 1000 модела.
975
продукти
553
продукти

CROWN

Електроинструменти CROWN CROWN е един от водещите производители на електроинструменти в Китай. Притежава 4 собствени завода в които се произвеждат над 90% от продуктовото портфолио на компанията. CROWN успешно прилагат така наречената TPS система (Toyota Production System) за управление на производството.

http://www.crown-tools.com/en/

43
продукти
285
продукти

CMT

320
продукти
0
продукти
513
продукти
1
продукти
2
продукти

DAEWOO

Устойчиво производство Фабриките на DAEWOO произвеждат изделия, които отговарят на стандартите за качество и изискванията за безопасност на Европейския съюз, използвайки процеси, безопасни за околната среда. Екип от висококвалифицирани инженери и дизайнери на DAEWOO контролира всички процеси при производството на продукцията - от подбор на материали до ергономичен дизайн за потребителите. Продуктите DAEWOO са проектирани за дълга употреба, ефикасност и улеснено ползване. Внимателно проектираните компоненти и ясните инструкции за работа улесняват клиентите по време употребата на продуктите с марката DAEWOO.

http://daewoopowerproducts.com/home.php

127
продукти
7
продукти
321
продукти
87
продукти

SCHEPPACH

Инструменти и оборудване на немската марка Scheppach

http://www.scheppach.com

375
продукти

TROY

TROY Ръчни инструменти - Електрически инструменти. Troy е една от нашите собствени марки, с тенденция за постоянно разширяване гамата произвеждани електрически и ръчни и инструменти. Машините и инструментите са сертифицирани от признатите институти и органи с CE, GS, RoHS и т.н.

http://www.troyprofessionaltools.com/

199
продукти

B.MANNESMANN

Ръчни инструменти - Електрически инструменти

http://www.br-mannesmann.de/home.html

415
продукти

BATAVIA

BATAVIA - машини, инструменти и асесоари - акумулаторни ножици, циркулярни триони, телескопични стълби, мултифункционална работна масса и стълба, заточващи машини.

http://batavia.eu/

61
продукти

STARKMANN

Инструменти STARKMANN
1
продукти

WERT

Електрически инструменти - Ръчни инструменти Wert
75
продукти

MAKALON

Марката Makalon обхваща няколко продуктови направления: Електрически ключове и контакти, разклонители и удължители, отоплителни уреди, вентилатори за баня, продуктите с тази марка са известни с конкурентните си цени и предлаганото добро качество.

http://makalon.bg

1
продукти
80
продукти

TOPMASTER

Въведена през 2001 г. марка Topmaster Professional за кратко време става лидер на пазара на ръчни инструменти в България. С повече от 1000 артикула днес тя е добре позната в Македония, Румъния, Косово, Гърция, Грузия, Сърбия, страните от Близкия изток и Африка. Продуктите на Topmaster Professional се характеризират с отлично качество, надеждност и иновация по отношение на дизайн и функционалност. Качеството на инструментите с марка Topmaster Professional е потвърдено с GS сертификати на организацията TUV. Всички продукти са защитени с гаранция за дефекти при правилна употреба.

http://www.topmaster.bg/

316
продукти

TOPGARDEN

Марката TopGarden е наложена на българския пазар през 2005 година и до днес се е утвърдила с продуктите си, доброто качество, ергономичен дизайн и приятна естетика. Благодарение на вас ние разширявахме гамата си продукти ежегодно, за да ви осигурим максимално разнообразие. То в комбинация с нашата постоянна професионална подкрепа е пътят към вашата удовлетвореност.

http://topgarden.bg

42
продукти

TOPSTRONG

Лансирана на пазара през 2006 г., TopStrong непрестанно се утвърждава като символ на постигната максимална хармония и баланс между качество и практична цена на гама хоби инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария. В гамата на TopStrong се включват и изключително удобните и практични предпазни средства, работно облекло, обувки и дъждобрани – всички с високо качество и в пълно съответствие с изискванията на Европейските норми и директиви.

http://topstrong.bg

0
продукти
72
продукти
1
продукти
146
продукти

GEFO

Тестер за антифриз - електролит

http://gefo.de

5
продукти

GENERAL PIPE CLEANERS

Машини и ръчни инструменти за почистване на канали, консумативи и аксесоари с марката GENERAL Pipe Cleaners

http://www.drainbrain.com

9
продукти
14
продукти

HONDA

Honda е международно призната за своя опит и е лидер в разработването и производството на широка гама продукти, които съдържат високо ефективни технологии на вътрешното горене, като се започне от малки двигатели - професионални и за общи цели, коли и специални спортове. Всички маркови и световно известни производители на лека строителна механизация и строителна техника предпочитат двигателите на Honda заради тяхната издръжливост, лесна поддръжка и наличната дилърска мрежа за резервни части.
109
продукти
1
продукти

KONEKTO

Марката KONEKTO предлага висококачествени разклонители, удължители, макари и адаптори.

14
продукти

LIMEX

Altrad Limex е компания, занимаваща се с производство и продажба на малки строителни машини: бетонобъркачки, градински колички, транспортни колички и др. През последните 10 години, компанията Altrad Limex стана признатa за качеството си дори и извън границите на Хърватска

http://www.altrad-limex.com/main

5
продукти
73
продукти
0
продукти

STS

STS е основана през 2007 г. с идеята да работи в сътрудничество с италианския партньор STP от Милано, за да започне производството на алуминиеви стълби и скелета. В производствената програма има три продуктови линии: Професионални стълби, предназначени за професионална употреба, Hobby стълба, предназначена за употреба ''Направи си сам'' и Битови стълби, предназначени за домашна употреба.

5
продукти

TELWIN

За повече от 50 години TELWIN е световен лидер в производството на машини за заваряване, рязане и зарядни устройства. И "присъства във всички пет континента на повече от 100 пазара, с обхват от продукти, които нямат аналог на пазара, посветени на всички индустрии, от автомобилната индустрия, корабостроене, военноморски, до всички професионални сектори. Telwin означава авангардни решения, иновативни, технологично напреднали, които подобряват производителността, оптимизиране на времето за реакция, минимизиране на оперативните разходи - винаги гарантира висока производителност при всякакви условия на работа.

http://www.telwin.com/en/

40
продукти
50
продукти
10
продукти
1
продукти
15
продукти
88
продукти

GARDENA

С централа в Улм, Германия, GARDENA е предпочитаната марка за милиони собственици на домове и градини по света, когато става дума за грижа за градината. Това е така, тъй като GARDENA предлага пълна гама от всичко необходимо – без значение дали става дума за напоителни системи, помпи, градински езерца, грижа за моравата, грижа за дървета и храсти, градински инструменти или култивиране на почвата. Днес GARDENA е водещата марка за висококачествени градински инструменти в Европа и се предлага в повече от 80 страни по целия свят. Ние влагаме емоция, за да отговорим на нуждите на хората, които гледат на своята градина като на място за живеене близо до природата и място за здравословен живот, почивка и забавление.

Постоянен успех

От своето основаване през 1961 г. досега GARDENA се разви от малка търговска компания за градинарски инструменти до световно признат производител на интелигентни продукти и системи за грижа за градината едва в рамките на няколко десетилетия. Първият пробив идва с въвеждането на системата Original GARDENA System през 1968 г. Идеята да предложим системни решения беше продължена през следващите няколко десетилетия с GARDENA combisystem (1977 г.), GARDENA accu-system V12, GARDENA Sprinklersystem и GARDENA Micro-Drip-System (всички през 1990 г.). Научете повече за крайъгълните камъни на развитието на продуктите в историята на GARDENA. Тайната на успеха винаги се крие в огромната иновативна сила на марката, както и постоянната политика на продажби и маркетинг.

Член на Husqvarna Group

От 2007 г. GARDENA е член на Husqvarna Group и – освен самата Husqvarna и McCulloch – една от техните основни глобални потребителски марки.

http://www.gardena.com/bg/

612
продукти

DAB

130
продукти
173
продукти
69
продукти

FEMI S.p.A.

Компания, изграждана повече от 50 години, съпътствани от бурно развитие и иновации

Производител на лентоотрезни машини за метал, Настолни циркулярни триони за дърво и богата гама от индустриални шмиргели.

 

FEMI “A World of Performance” 

9
продукти
432
продукти
14
продукти
15
продукти
30
продукти
15
продукти
55
продукти
60
продукти
0
продукти
5
продукти

NEO

1
продукти
1
продукти
386
продукти
154
продукти
3
продукти
27
продукти
0
продукти
55
продукти
56
продукти
0
продукти
161
продукти

VIKING

Viking е Австралийска фирма, собственост на STIHL. Първокласна марка, която отговаря на изискванията и на най-взискателните градинари. Производител на градинска техника - моторни и електрически косачки, тримери, градински дробилки и други.

1
продукти

GMC

Инструментите на GMC включват най-новата технология в съвременния дизайн и материали.

Оборудвани с иновационни и безопасни функции, те придават усъвършенствани умения и техники за обновяване, иновации и създаване на леснодостъпен за потребителя начин.
Global Machinery Company (GMC) е съвместно излъчвана за доставка на иновативни и изключително хладни продукти за електроинструменти.
Oснована през 1997 г. в Австралия, GMC е имала феноменален ръст и сега предлага широка гама от инструменти, представящи продукти, които надхвърлят очакванията в широк спектър от дисциплини за дома, работилницата и обекта. GMC разбира какво е необходимо, за да може предизвикателните задачи да бъдат достигнати. Чрез използването на най-новите налични технологии, GMC постоянно произвежда инструменти, които предлагат отлично предимство на производителността и безопасността. Предлагани на международен пазар, инструментите на GMC се произвеждат с помощта на висококачествени материали, съвременни производствени техники и чрез вграждане в съвременния дизайн. Накратко, всеки инструмент на GMC е пълен с иновации и начело на желанието на потребителите.

http://www.gmctools.com/en-GB

1
продукти

BENCH DOG

http://www.benchdog.eu/

7
продукти
272
продукти
29
продукти
500
продукти
6
продукти
5
продукти
43
продукти
12
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
203
продукти
23
продукти
51
продукти

MTD

75
продукти
0
продукти
76
продукти
1
продукти
29
продукти

OMS

1
продукти
0
продукти
21
продукти
17
продукти
5
продукти
4
продукти
0
продукти
1
продукти
0
продукти
1
продукти
0
продукти
12
продукти
0
продукти

HBM

635
продукти
4
продукти
4
продукти
1
продукти
0
продукти
8
продукти
12
продукти

MN

6
продукти
1
продукти

OX

0
продукти
2
продукти
1
продукти
16
продукти
58
продукти
133
продукти

MEGGER

Измервателна апаратура MEGGER

Вече 120 години Megger и фирмите, на които той е наследник, разработват и произвеждат за електроинженерите портативни прибори за изпитвания и измервания. Днес, с помощта на цифровата електроника и революционни компоненти, Megger продължава своята мисия да улеснява работата Ви, като разработва по-мощни и безопасни тестери, които са леки за пренасяне, удобни за хващане и по-лесни за използване.

9
продукти
0
продукти
6
продукти
17
продукти

BERTOLINI

Първите косачки представляват истинска революция в селското стопанство по това време, както с огромния си производствен капацитет, така и с чувствителното подобряване на живота на фермерите, на които вече не се налагало да прекарват дълги изморителни дни в ръчно косене. Машините на конкурентите имали странично разположен двигател и седалка за шофьора, за да предотвратят стъпването по окосената трева. И тук отново се появява иновацията, Бертолини проучва разпределението на теглото и обемите и успява да постави двигателя централно, без това да възпрепятства правилното събиране на сеното. Така машината е по-стабилна и става идеална за косене на хълмисти терени. С 25% ръст годишно косачките на Bertolini завладяват Европа и света. През годините '74 / '75 производството на тези машини достига 10 000 единици годишно.
През 70-те години Bertolini се развива значително, като открива офиси, фабрики и търговски обекти и в чужбина. Това са годините на Bertolini Франция и на Bertolini Испания. Марката става нарицателно и дори до днес, в Испания, се казва "Бертолина", вместо косачка

22
продукти
2
продукти

B G

4
продукти
30
продукти
29
продукти
5
продукти
3
продукти
71
продукти
23
продукти
11
продукти
13
продукти
6
продукти
0
продукти
11
продукти
6
продукти
3
продукти
31
продукти

AGM

1
продукти

ASP

1
продукти
561
продукти
3
продукти
0
продукти
34
продукти
4
продукти
11
продукти
20
продукти
125
продукти
0
продукти

BBQ

50
продукти
43
продукти
180
продукти
0
продукти
2
продукти
6
продукти
41
продукти
345
продукти
12
продукти
9
продукти
35
продукти
1
продукти
34
продукти

KBT

0
продукти
82
продукти
69
продукти
18
продукти
0
продукти
3
продукти
12
продукти
8
продукти
4
продукти
0
продукти

FZO

2
продукти
1
продукти
2
продукти
1
продукти
1
продукти
1
продукти
1
продукти
1
продукти
25
продукти
20
продукти
14
продукти
2
продукти
0
продукти
0
продукти
57
продукти
1
продукти
0
продукти
0
продукти
1
продукти
2
продукти
47
продукти
6
продукти
7
продукти
29
продукти
3
продукти
9
продукти
25
продукти
2
продукти
2
продукти