Добре дошли в нашия магазин!
Вашият онлайн шоурум
  Категории

  0

   НачалоМарки

   Марки

   «1»
   MAKITA

   MAKITA

   Корпорация МАКИТА се нарежда сред най-опитните и авторитетни производители на професионални инструменти в целия свят. В световен мащаб МАКИТА е най-големият производител на акумулаторни инструменти. Общият брой на инструментите, произведени в цял свят, варира около 10 милиона броя годишно, а в предлаганата продуктова гама от машини има повече от 1000 модела.

   продукти
   CROWN

   CROWN

   Електроинструменти CROWN CROWN е един от водещите производители на електроинструменти в Китай. Притежава 4 собствени завода в които се произвеждат над 90% от продуктовото портфолио на компанията. CROWN успешно прилагат така наречената TPS система (Toyota Production System) за управление на производството.

   http://www.crown-tools.com/en/

   продукти
   RAIDER

   RAIDER

   Евромастер Импорт Експорт ООД от 25 години заема водещо място на пазара на професионални и хоби инструменти в България, постигайки устойчив растеж през годините. С гама от над 6000 артикула, разпределени в няколко собствени продуктови серии, дейността на дружеството е позната и на международните пазари.

   http://www.raider.bg/

   продукти
   CMT
   продукти
   SKIL
   продукти
   DAEWOO

   DAEWOO

   Устойчиво производство Фабриките на DAEWOO произвеждат изделия, които отговарят на стандартите за качество и изискванията за безопасност на Европейския съюз, използвайки процеси, безопасни за околната среда. Екип от висококвалифицирани инженери и дизайнери на DAEWOO контролира всички процеси при производството на продукцията - от подбор на материали до ергономичен дизайн за потребителите. Продуктите DAEWOO са проектирани за дълга употреба, ефикасност и улеснено ползване. Внимателно проектираните компоненти и ясните инструкции за работа улесняват клиентите по време употребата на продуктите с марката DAEWOO.

   http://daewoopowerproducts.com/home.php

   продукти
   Scheppach

   Scheppach

   Инструменти и оборудване на немската марка Scheppach

   http://www.scheppach.com

   продукти
   TROY

   TROY

   TROY Ръчни инструменти - Електрически инструменти. Troy е една от нашите собствени марки, с тенденция за постоянно разширяване гамата произвеждани електрически и ръчни и инструменти. Машините и инструментите са сертифицирани от признатите институти и органи с CE, GS, RoHS и т.н.

   http://www.troyprofessionaltools.com/

   продукти
   B.MANNESMANN

   B.MANNESMANN

   Ръчни инструменти - Електрически инструменти

   http://www.br-mannesmann.de/home.html

   продукти
   BATAVIA

   BATAVIA

   BATAVIA - машини, инструменти и асесоари - акумулаторни ножици, циркулярни триони, телескопични стълби, мултифункционална работна масса и стълба, заточващи машини.

   http://batavia.eu/

   продукти
   STARKMANN

   STARKMANN

   Инструменти STARKMANN

   продукти
   WERT

   WERT

   Електрически инструменти - Ръчни инструменти Wert

   продукти
   MAKALON

   MAKALON

   Марката Makalon обхваща няколко продуктови направления: Електрически ключове и контакти, разклонители и удължители, отоплителни уреди, вентилатори за баня, продуктите с тази марка са известни с конкурентните си цени и предлаганото добро качество.

   http://makalon.bg

   продукти
   TOPMASTER

   TOPMASTER

   Въведена през 2001 г. марка Topmaster Professional за кратко време става лидер на пазара на ръчни инструменти в България. С повече от 1000 артикула днес тя е добре позната в Македония, Румъния, Косово, Гърция, Грузия, Сърбия, страните от Близкия изток и Африка. Продуктите на Topmaster Professional се характеризират с отлично качество, надеждност и иновация по отношение на дизайн и функционалност. Качеството на инструментите с марка Topmaster Professional е потвърдено с GS сертификати на организацията TUV. Всички продукти са защитени с гаранция за дефекти при правилна употреба.

   http://www.topmaster.bg/

   продукти
   TOPGARDEN

   TOPGARDEN

   Марката TopGarden е наложена на българския пазар през 2005 година и до днес се е утвърдила с продуктите си, доброто качество, ергономичен дизайн и приятна естетика. Благодарение на вас ние разширявахме гамата си продукти ежегодно, за да ви осигурим максимално разнообразие. То в комбинация с нашата постоянна професионална подкрепа е пътят към вашата удовлетвореност.

   http://topgarden.bg

   продукти
   TOPSTRONG

   TOPSTRONG

   Лансирана на пазара през 2006 г., TopStrong непрестанно се утвърждава като символ на постигната максимална хармония и баланс между качество и практична цена на гама хоби инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария. В гамата на TopStrong се включват и изключително удобните и практични предпазни средства, работно облекло, обувки и дъждобрани – всички с високо качество и в пълно съответствие с изискванията на Европейските норми и директиви.

   http://topstrong.bg

   продукти
   ACAR
   продукти
   DEMA
   продукти
   GEFO

   GEFO

   Тестер за антифриз - електролит

   http://gefo.de

   продукти
   GENERAL PIPE CLEANERS

   GENERAL PIPE CLEANERS

   Машини и ръчни инструменти за почистване на канали, консумативи и аксесоари с марката GENERAL Pipe Cleaners

   http://www.drainbrain.com

   продукти
   HONDA

   HONDA

   Honda е международно призната за своя опит и е лидер в разработването и производството на широка гама продукти, които съдържат високо ефективни технологии на вътрешното горене, като се започне от малки двигатели - професионални и за общи цели, коли и специални спортове. Всички маркови и световно известни производители на лека строителна механизация и строителна техника предпочитат двигателите на Honda заради тяхната издръжливост, лесна поддръжка и наличната дилърска мрежа за резервни части.

   продукти
   KONEKTO

   KONEKTO

   Марката KONEKTO предлага висококачествени разклонители, удължители, макари и адаптори.

   продукти
   LIMEX

   LIMEX

   Altrad Limex е компания, занимаваща се с производство и продажба на малки строителни машини: бетонобъркачки, градински колички, транспортни колички и др. През последните 10 години, компанията Altrad Limex стана признатa за качеството си дори и извън границите на Хърватска

   http://www.altrad-limex.com/main

   продукти
   STS

   STS

   STS е основана през 2007 г. с идеята да работи в сътрудничество с италианския партньор STP от Милано, за да започне производството на алуминиеви стълби и скелета. В производствената програма има три продуктови линии: Професионални стълби, предназначени за професионална употреба, Hobby стълба, предназначена за употреба ''Направи си сам'' и Битови стълби, предназначени за домашна употреба.

   продукти
   TELWIN

   TELWIN

   За повече от 50 години TELWIN е световен лидер в производството на машини за заваряване, рязане и зарядни устройства. И "присъства във всички пет континента на повече от 100 пазара, с обхват от продукти, които нямат аналог на пазара, посветени на всички индустрии, от автомобилната индустрия, корабостроене, военноморски, до всички професионални сектори. Telwin означава авангардни решения, иновативни, технологично напреднали, които подобряват производителността, оптимизиране на времето за реакция, минимизиране на оперативните разходи - винаги гарантира висока производителност при всякакви условия на работа.

   http://www.telwin.com/en/

   продукти
   WISS
   продукти
   LAVOR
   продукти
   GARDENA

   GARDENA

   С централа в Улм, Германия, GARDENA е предпочитаната марка за милиони собственици на домове и градини по света, когато става дума за грижа за градината. Това е така, тъй като GARDENA предлага пълна гама от всичко необходимо – без значение дали става дума за напоителни системи, помпи, градински езерца, грижа за моравата, грижа за дървета и храсти, градински инструменти или култивиране на почвата. Днес GARDENA е водещата марка за висококачествени градински инструменти в Европа и се предлага в повече от 80 страни по целия свят. Ние влагаме емоция, за да отговорим на нуждите на хората, които гледат на своята градина като на място за живеене близо до природата и място за здравословен живот, почивка и забавление.

   Постоянен успех

   От своето основаване през 1961 г. досега GARDENA се разви от малка търговска компания за градинарски инструменти до световно признат производител на интелигентни продукти и системи за грижа за градината едва в рамките на няколко десетилетия. Първият пробив идва с въвеждането на системата Original GARDENA System през 1968 г. Идеята да предложим системни решения беше продължена през следващите няколко десетилетия с GARDENA combisystem (1977 г.), GARDENA accu-system V12, GARDENA Sprinklersystem и GARDENA Micro-Drip-System (всички през 1990 г.). Научете повече за крайъгълните камъни на развитието на продуктите в историята на GARDENA. Тайната на успеха винаги се крие в огромната иновативна сила на марката, както и постоянната политика на продажби и маркетинг.

   Член на Husqvarna Group

   От 2007 г. GARDENA е член на Husqvarna Group и – освен самата Husqvarna и McCulloch – една от техните основни глобални потребителски марки.

   http://www.gardena.com/bg/

   продукти
   DAB
   продукти
   TAYG
   продукти
   FEMI S.p.A.

   FEMI S.p.A.    

   Компания, изграждана повече от 50 години, съпътствани от бурно развитие и иновации

   Производител на лентоотрезни машини за метал, Настолни циркулярни триони за дърво и богата гама от индустриални шмиргели.

    

   FEMI “A World of Performance” 

   http://www.femi.it 

   продукти
   KAPRO
   продукти
   NEO
   продукти
   VIKING

   VIKING

   Viking е Австралийска фирма, собственост на STIHL. Първокласна марка, която отговаря на изискванията и на най-взискателните градинари. Производител на градинска техника - моторни и електрически косачки, тримери, градински дробилки и други.

   продукти
   GMC

   GMC

   Инструментите на GMC включват най-новата технология в съвременния дизайн и материали.

   Оборудвани с иновационни и безопасни функции, те придават усъвършенствани умения и техники за обновяване, иновации и създаване на леснодостъпен за потребителя начин.
   Global Machinery Company (GMC) е съвместно излъчвана за доставка на иновативни и изключително хладни продукти за електроинструменти.
   Oснована през 1997 г. в Австралия, GMC е имала феноменален ръст и сега предлага широка гама от инструменти, представящи продукти, които надхвърлят очакванията в широк спектър от дисциплини за дома, работилницата и обекта. GMC разбира какво е необходимо, за да може предизвикателните задачи да бъдат достигнати. Чрез използването на най-новите налични технологии, GMC постоянно произвежда инструменти, които предлагат отлично предимство на производителността и безопасността. Предлагани на международен пазар, инструментите на GMC се произвеждат с помощта на висококачествени материали, съвременни производствени техники и чрез вграждане в съвременния дизайн. Накратко, всеки инструмент на GMC е пълен с иновации и начело на желанието на потребителите.

   http://www.gmctools.com/en-GB

   продукти
   BENCH DOG

   BENCH DOG

   http://www.benchdog.eu/

   продукти
   VILEN
   продукти
   KETER
   продукти
   MTD
   продукти
   ABAC
   продукти
   WORX
   продукти
   OMS
   продукти
   PSDS
   продукти
   AL-KO
   продукти
   DECA
   продукти
   ELTOS
   продукти
   HBM
   продукти
   MIRKA
   продукти
   MN
   продукти
   OX
   продукти
   MEGGER

   MEGGER

   Измервателна апаратура MEGGER

   Вече 120 години Megger и фирмите, на които той е наследник, разработват и произвеждат за електроинженерите портативни прибори за изпитвания и измервания. Днес, с помощта на цифровата електроника и революционни компоненти, Megger продължава своята мисия да улеснява работата Ви, като разработва по-мощни и безопасни тестери, които са леки за пренасяне, удобни за хващане и по-лесни за използване.

   продукти