Добре дошли в нашия магазин!
Вашият онлайн шоурум
Категории

0

Начало Рекламации

Рекламации

Извадка от Общите условия за ползване на ETOOLS.BG:

Чл. 17. (1) Доставчикът е длъжен да предаде на потребителя стока, която съответства на договора за продажба.

(2) Доставчикът отговаря за всяка липса на съответствие на потребителската стока с договора за продажба, която съществува при доставянето на стоката и се прояви до две години след доставянето, дори и да не е знаел за несъответствието. 

(3) Ползвателят трябва да прегледа стоката в момента на доставката и предаването й от Доставчика и ако не отговаря на изискванията да уведоми за това незабавно Доставчика

(4) Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, Ползвателят незабавно следва да се свърже с ETOOLS.BG на някоя от формите за контакт или да откаже приемане на стоката от куриерската фирма. 

Чл. 18 (1) При установено несъответствие на стоката с договора за продажба, за което Ползвателят не е знаел и не е могъл да знае при сключването на договора, Ползвателят има право да подаде рекламация, като попълни формата за рекламации на ETOOLS.BG и да поиска Доставчикът да приведе стоката в съответствие с договора. 

(2)Потребителят може да упражни правото си на рекламация в срок от две години, считано от доставянето на стоката, независимо от това дали производителят е предоставил търговска гаранция на стоката.

(3) В кратък срок Доставчикът се свързва с Ползвателя, за да му предложи отремонтиране на стоката, в случай че това е възможно или замяната ѝ с нова. 

(4) В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, потребителят го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ETOOLS.BG

Полетата с * са задължителни.