Добре дошли в нашия магазин!
Вашият онлайн шоурум
Категории

0

Вижте всички статии

3 ситуации, в които ще ви бъде необходим генератор за ток

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Генератор за ток е машина, която се използва за задоволяване на нуждите от електрическа енергия в индустрията и бита. Нейният механизъм на работа позволява преобразуването на механичната енергия в електрическа такава. На пазара се предлага богата и разнообразна гама от уреди в категорията, като основните видове генератор за ток са дизеловият и бензиновият (според използваното гориво), както и инверторният, монофазният и трифазният (според произвеждания ток). В следващите редове ще ви представим 3 често срещани ситуации, в които е необходима употребата на генератор за ток:


Генератор за ток: Липсва електрическо захранване

Генератор инверторен DAEWOO GIDA1000SI, 800W
Генератор инверторен DAEWOO

Дори и в днешно време има немалко места, на които липсва електрическо захранване. Отдалечени вили и хижи, ферми и строителни обекти, къмпинги и т.н. Единственото бързо и ефективно решение на проблема е закупуването на генератор за ток, благодарение на който съответните места ще се приближат до желаните облик и функционалност.  

 


Генератор за ток: Необходимо е резервно електрическо захранване  

В редица съвременни производства и индустрии работният процес не може да бъде прекъсван дори за момент. Всяко спиране на тока за съответните бизнеси води до забавяне в отделните проекти, значителни финансови загуби и дори рискови ситуации за служителите. В този смисъл е необходимо резервно електрическо захранване, за да може да се реагира веднага на неприятни изненади и аварии. Инвестирането в генератор за ток ще ви гарантира такова захранване, с което ще бъдете сигурни, че бизнес дейността ви винаги върви по план.


Генератор за ток: Големи електрически аварии    

Бензинов генератор Raider RD-GG06 2,8kW
Бензинов генератор Raider

Понякога заради тежките метеорологични условия или други външни фактори възникват големи аварии, оставящи цели квартали или дори населени места без електричество. Ако това се случи през зимата или по време на силна буря, ситуацията за вас, вашето семейство и особено малките деца може да бъде доста трудна. Точно в такива извънредни ситуации се виждат най-добре ползите от качествения генератор за ток. Благодарение на него отново ще имате осветление, отопление и ще си спестите значителни количества стрес и напрежение.

 

Etools.bg ви предоставя първокласни модели генератор за ток, които напълно ще задоволят нуждите ви от електрическа енергия на всеки един обект или място. Уредите, налични в нашия онлайн магазин, принадлежат към водещи марки като Einhell, Honda, RTR-MAX и Raider, и се предлагат на българския пазар на максимално конкурентни и достъпни за бизнеса и за потребителите цени. Доверете се на екипа на Etools.bg и гарантирайте личната си сигурност и комфорт, независимо къде се намирате или с какво се занимавате!


Генератор за ток: Липсва електрическо захранване
Генератор за ток: Необходимо е резервно електрическо захранване
Генератор за ток: Големи електрически аварии

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари