Добре дошли в нашия магазин!
Вашият онлайн шоурум
Категории

0

Вижте всички статии

DeWALT – иновациите, които спечелиха доверието на потребители по цял свят

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

DeWALT е сред водещите глобални марки за производство на професионални електрически инструменти и аксесоари. С почти един век история и традиции, американският бранд непрекъснато разширява продуктовата си гама. Продуктова гама, която понастоящем включва винтоверти, ъглошлайфи, перфоратори, лазерни нивелири и още редица типове артикули. Може би най-важната причина, благодарение на която успехът непрестанно следва марката DeWALT за толкова дълъг период от време, са постоянните иновации в нейните уреди и инструменти. Компанията отделя значителни средства за проучвания, модернизации, иновативни функции и технологии, с които да подобри и усъвършенства своите продукти. В следващите редове ще ви представим съвсем накратко някои от значимите иновации на електрически инструменти DeWALT, носещи максимална добавена стойност за клиента.


DeWALT: Дигитални решения 

Пистолет за горещ въздух DeWALT D26414, 2000W
Пистолет за горещ въздух DeWALT

Екипът на DeWALT е разработил редица дигитални решения, с които да повиши ефективността на своите уреди, както и да спести време и средства на клиента. Като ярък пример за такива дигитални решения можем да посочим системата Tool Connect™. Става въпрос за приложение, позволяващо ви да свързвате, проследявате и персонализирате закупените електрически инструменти DeWALT на множество работни площадки. Всичко става през мобилния ви телефон, а данните за отделните уреди се актуализират автоматично във вашия профил. Така бързо и лесно ще можете да следите къде се намират съответните инструменти и кой ги използва, да ускорявате или забавяте скоростта на работа, както и да включвате и изключвате свързани батерии и зарядни устройства.


DeWALT: Безжични серии уреди

През последните години DeWALT залага все повече на новите си безжични серии уреди. Уреди, които елиминират целия дискомфорт от прекарването на кабели и постоянната нужда от електрическо захранване. Усъвършенстваната технология на батерии DeWALT и бързите зарядни устройства намаляват до минимум прекъсванията в работния процес и повишават продуктивността и крайните резултати за бизнеса.


DeWALT: Отговор на проблемите със сигурността

Акумулаторен винтоверт/бормашина DeWalt DCD791P2 18V, 5.0 Ah, Li-Ion
Акумулаторен винтоверт/бормашина DeWalt

DeWALT постоянно разработва нови продукти и функции, с които да отговори подобаващо на основните рискове, свързани със сигурността в съвременната индустриална среда. Продуктовата линия PERFORM & PROTECT™ включва функции и решения за често срещани проблеми на работното място, като ограничаване разпространението на прах, контрол на инструментите с оглед гарантиране безопасността на служителите и минимизиране на вибрациите.

 

Etools.bg предлага на българския пазар най-доброто от каталога на DeWALT. Независимо кой от видовете електрически инструменти на марката ви е необходим, в нашия онлайн магазин със сигурност ще го намерите. Ако имате нужда от професионална консултация относно избора или последващата употреба на дадени уреди DeWALT, не се притеснявайте да се свържете с висококвалифицираните ни служители, които с радост ще отговорят на всички ваши въпроси.     


DeWALT: Дигитални решения
DeWALT: Безжични серии уреди
DeWALT: Отговор на проблемите със сигурността

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари