Добре дошли в нашия магазин!
Вашият онлайн шоурум
Категории

0

Вижте всички статии

4 практики, които ще ви помогнат в избора на работно облекло

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Изборът на работно облекло е много важно и отговорно решение. От него зависи да си осигурите необходимите нива на сигурност, както и да се чувствате максимално спокойно и комфортно на работното място. В следващите редове ще изведем 4 полезни практики, следването на които би ви помогнало и улеснило доста при закупуване на работно облекло:


Избор на работно облекло: Винаги поставяйте сигурността си на първо място

Работно облекло 1
B-WOLF S3 HRO FLASH Hi S3
Защитни работни обувки, черни с размери 36-47 (510000)

Няма нищо по-важно от вашата лична сигурност и безопасност. Тя трябва да е първият ви критерий, когато става въпрос за избор на работно облекло. Това важи в особена степен за работещите в специфична среда, съдържаща електричество, химични вещества и други подобни елементи. 


Избор на работно облекло: Съобразявайте се със стандартите на работодателя

Различните фирми си имат и различни стандарти и изисквания по отношение на носеното от служителите работно облекло. Някои работодатели дават повече свобода на служителите си при избора, докато при други въпросните стандарти и изисквания са изключително строги. При всички случаи съобразете своето работно облекло с препоръките на корпоративното ръководство, за за да няма впоследствие излишни разногласия и напрежение между вас.


Избор на работно облекло: Вземайте под внимание метеорологичните условия

Вземайте под внимание метеорологичните условия, очакващи ви в рамките на годишния период, за който е предвидено вашето работно облекло. Работата на открито си има своите особености и трудности, на които трябва да се отговори по оптимален начин посредством подходящо работно облекло, защитаващо от дъжд, вятър, ниски температури, пряка слънчева светлина и т.н.


Избор на работно облекло: Търсете изгодните оферти

Работно облекло 2
Ръкавици гумирани WOLF GARTEN GH-BO, размер 10

В онлайн магазина на Etools.bg ще откриете всичко, което ви е нужно от категория „Работно облекло“ – започвайки от работни обувки и панталони, преминавайки през ризи, тениски и връхни дрехи, и стигайки до допълнителни предпазни елементи (каски, ръкавици, антифони и т.н.). Предлагаме ви продукти, принадлежащи към каталозите на реномирани и доказали се производители, при това на изключително конкурентни и достъпни за българския пазар цени. Още едно преимущество за клиентите ни са редовните промоции, съобразени с техните изисквания и предпочитания. Доверете се на екипа на Etools.bg и повишете значително своята сигурност, спокойствие и комфорт по време на работа!


Избор на работно облекло: Винаги поставяйте сигурността си на първо място
Избор на работно облекло: Съобразявайте се със стандартите на работодателя
Избор на работно облекло: Вземайте под внимание метеорологичните условия
Избор на работно облекло: Търсете изгодните оферти

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари